13 aprilie 2021

Şoşoacă: Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop

Gabriel Pecheanu

Senatorul Diana Şoşoacă anunnţă că a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că a fost bătută: Şoşoacă: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”.

Sursă foto: Mediafax

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, spune Diana Şoşoacă.

Ea afirmă că a depus plângere penală împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

Diana Şoşoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forţa în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul din Senat. Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Senatoarea a intrat cu forţa în sală, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a susţinut că „s-a dat ordin să fie bătută“.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .