29 iunie 2020

Ştefănescu, despre liderii PSD: Servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi

Gabriel Pecheanu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, i-a acuzat pe actualii lideri ai partidului că sunt „puciştii de ieri, servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi”. El a anunţat recent că îl susţine pe Eugen Teodorovici pentru a prelua conducerea PSD.

Sursă foto: Mediafax

„A fost Ciolacu la emisiune. Să ne zică ce lider providenţial a devenit între timp. Şi că mai bine îl pupi în f... pe Klaus, decât să-l critici. Că aşa vrea electoratul PSD, nu voci tăioase gen Codrin, Teodorovici, Pleşoianu sau Şerban”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu.

El a afirmat că partidul trebuie recuperat urgent”.

„Mai bine să plece din partid toţi nemultumiţii, doar academiştii secreţi contează! Puciştii de ieri, servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi. D-aia vă zic că e musai să ne recuperăm partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu aşa”, a adăugat fostul secretar general al social-democraţilor.

Recent, el a anunţat că îl susţine pentru şefia partidului pe fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .