11 ianuarie 2021

Tomac, despre Năsui şi Ciucu: Pretinşi politicieni moralişti. Justificare ieftină şi micime

Gabriel Pecheanu

Europarlamentarul Eugen Tomac îi critică pe ministrul Economiei şi primarul Sectorului 6, Claudiu Năsui şi Ciprian Ciucu, pentru că au atacat PMP: „Justificare ieftină şi micime. Mi se pare absolut ridicol acest mod de a-ţi începe mandatul şi justifica neputinţa”

Sursă foto: Mediafax

„Guvernaţi, nu vă plângeţi! Am observat, în aceste zile, cum pretinşi politicieni moralişti au ajuns la nişte concluzii năstruşnice, încercând să-şi justifice neputinţa de început de mandat. Primul a început să se plângă Năsui, care în loc să se ocupe de gestionarea unui minister cheie în vreme de pandemie, a prezentat un bilanţ privind educaţia în domeniul turismului. Las la o parte faptul că datele prezentate sunt incorecte, iar dacă un sfert din ce spune este adevărat, are instrumente suficiente să desfiinţeze orice instituţie din subordine în care crede că se risipesc bani publici. Pentru că altceva mai inteligent nu a găsit să spună la început de mandat, se arată revoltat de “dezastruoasa” moştenire pe care o primeşte de la PMP”, afirmă Eugen Tomac, fost preşedinte al PMP.

Tomac menţionează că ministrul Economiei „a uitat însă să spună esenţialul”: Centrul pentru educaţie în turism a fost condus de un reprezentat PMP doar din februarie 2020.

„Nu sunt avocatul nimănui, principiul în sine mă deranjează profund, pentru că pe lângă justificarea ieftină şi micimea de a lovi într-un partid în care este probabil cel mai comod să dai acum, mi se pare absolut ridicol acest mod de a-ţi începe mandatul şi justifica neputinţa. Aseară am văzut într-un platou de televiziune un alt politician moralist, care a găsit vinovatul pentru dezastrul din capitală. Nu comentez cât de penibil pare în ochii bucureştenilor primarul Ciucu atunci când se plânge că nu-i răspunde la telefon Primarul General, însă să vină şi să spună că Bucureştiul este paralizat din cauza mafiei de la cadastru şi să insinueze că aceasta a fost creată şi susţinută de PMP, este deja mult prea mult! Am prezentat aceste două exemple care ilustrează un anumit tip jalnic de abordare, iar încercarea de a pune pe umerii unui partid care a făcut ce trebuie în vreme de criză, mi se pare exagerat şi de aceea nu voi lăsa pe nimeni să-şi justifice neputinţa aruncând cu noroi spre partidul pe care l-am condus”, conchide europarlamentarul PMP.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .