26 octombrie 2020

Tomac, despre PSD-iştii fotografiaţi la restaurant în Buzău: Au sărbătorit alegerea lui Iordache

Gabriel Pecheanu

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune, referitor la liderii PSD fotografiaţi într-un restaurant din Buzău, fără să respecte măsurile anti-Covid, că PSD a sărbătorit alegerea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ.

Sursă foto: Mediafax

„Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viaţă a lui Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, conducerea PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, deşi acest lucru este ilegal în aceste zile negre de pandemie. Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru că vine la doar o zi în care Marcel Ciolacu ne invita pe toţi să semnăm un pact pentru sănătate”, a scris luni dimineaţa pe Facebook Eugen Tomac.

Liderul PMP crede că în această perioadă politicienii trebuie să dea dovadă de „respensabilitate şi de solidaritate cu naţiunea”.

„În această perioadă în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranţă, când milioane de elevi nu pot merge la şcoală, când tot mai mulţi antreprenori îşi văd ruinate afacerile dezvoltate cu grijă ani la rând, când sute de mii de români nu mai ştiu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligaţia să dea dovadă de mai multă responsabilitate şi solidaritate cu naţiunea. De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluţii pentru a salva locurile de muncă şi a combate pandemia”, a mai scris Tomac.

Mai mulţi lideri PSD, printre care şi preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, au fost fotografiaţi la o masă într-un restaurant din judeţul Buzău. Poliţia a anunţat că au fost identificaţi şi amendaţi toţi participanţii pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a acuzat, duminică, Guvernul Orban că foloseşte Poliţia pentru scopuri politice. Liderul social-democrat susţine că va plăti amenda.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .