30 octombrie 2020

Tudose: 6.500 de noi cazuri de COVID-19 azi. Coafura PNL rezistă.... Să fie alegeri

Gabriel Pecheanu

Fostul premier Mihai Tudose critică PNL că nu amână alegerile parlamentare în contextul crizei generată de coronavirus: „6500 de noi cazuri azi. Coafura PNL rezistă.... Să fie alegeri”.

Sursă foto: Mediafax

„Simplu. 6500 de noi cazuri azi. Coafura PNL rezistă.... Să fie alegeri! Nu contează nimic. Şi atunci nu e mai bine ca PNL să facă repede alegeri? Mâine. Până pe la prânz. Ca apoi până spre seară să termine şi USR de numărat/ mutat saci cu voturi. Şi între timp Orban să depună jurământul. Toate până la ora 20:00 căci atunci trebuie să intre Anisie în direct la tv să spună cum noul guvern PNL decontează transportul elevilor care învaţă de acasă! Simplu”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.546 cazuri noi de coronavirus şi 103 decese. La terapie intensivă sunt 868 de pacienţi. Dintre bolnavi, 917 sunt la ATI

Până vineri, 30 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 235.586 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .