06 august 2020

Tudose, către Orban: Prefectul Brăilei ignoră problemele pandemiei pentru a-şi pregăti candidatura

Gabriel Pecheanu

Fostul premier Mihai Tudose i-a trimis, joi, o scrisoare premierului Ludovic Orban, în care îşi exprimă revolta pentru că prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, ignoră problemele pandemiei pentru a-şi pregăti candidatura la alegerile locale.

Sursă foto: Mediafax

„Mă adresez dumneavoastră în dubla calitate de prim-ministru şi preşedinte de partid, supunând atenţiei dumneavoastră problema Prefectului Jud. Brăila. De la învestire, nu a fost un secret pentru niciun brăilean că ocuparea funcţiei de Prefect al judeţului Brăila de către dl. Cătălin Boboc nu a reprezentat decât un mijloc de maximizare a vizibilităţii pentru o candidatură la locale şi apoi la generale. Atunci, în 2019, situaţia poate ,,permitea”. Dar apoi lucrurile s-au schimbat odată cu declanşarea pandemiei. Brăila nu a mai avut prefect, ci doar un candidat care a ,,jucat” politic toate bunele şi relele petrecute în Brăila”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

Fostul premier îl reclamă pe Boboc că nu convoacă reuniuni ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

„În loc de reuniuni ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă unde să se identifice problemele şi apoi să se traseze responsabilităţi şi să se implementeze soluţii, nu asistăm de 5 luni decât la ,,Comunicate“, rare şi acestea, şi la postări pe facebook unde ,,Prefectul” stabileşte vinovaţi şi vinovăţii...
Azi aflăm din presa locală că ,,a vorbit cu colegii de la DSP pentru identificarea contacţilor cazurilor pozitive”....Azi, 6 august... Nu credeţi domnule Prim-ministru că e un pic cam târziu...? Dacă tot a fost desemnat de către partidul pe care îl conduceţi drept candidat la locale, nu credeţi că guvernul pe care de asemenea îl conduceţi ar trebui să-l scutească pe dl. prefect de greaua suferinţă pe care o încearcă în zădarnica strădanie de a fi Prefect..??? Îi faceţi un bine şi lui... faceţi un bine şi Brăilei! Cu stimă, un brăilean”, încheie Mihai Tudose.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .