17 septembrie 2020

Tudose: Dezumanizarea liberală ţine de lipsa de omenie

Gabriel Pecheanu

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar PSD, îi acuză pe liberali de dezumanizare, apreciind că „nu mai ţine de politică, ci de lipsa de omenie”.

Sursă foto: Mediafax

„Dezumanizarea liberală. Nu mai ţine de politică. Ţine de lipsă de omenie! Ce altceva e să-ţi umileşti copilul dezbrăcat, să mai şi filmezi abjecţia şi apoi să ai ca singură problemă faptul că relele tratamente au devenit publice? Primarul din Sângeorz-Băi crede că e vorba de alegeri aici. Nu! E vorba de comportamentul lui abuziv şi de semnele de întrebare pe care le ridică despre sănătatea lui mentală. Dacă filmuleţul ăsta ar fi răspândit în Parlamentul European, PNL ar zbura direct la grupul extremist! Asta, dacă nu se delimitează urgent de ”tătuca” de ev mediu. Care dă şi citate din biblie... Suflet mare , de liberal ...Pe aceea cu ,, ochi pentru ochi....” a rumegat-o oare bovina?”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Europarlamentarul social-democrat îl critică şi pe premierul Ludovic Orban pentru întrebarea adresată unei persoane cu dizabilităţi.

„Dar ce aşteptări să ai, când vezi ”empatia” premierului Orban faţă de un om în scaun cu rotile, căruia atât a simţit să-i spună: ”ce viteză prinde?”
Să ne mai mirăm că nu sunt bani de pensii şi alocaţii? Ori pentru tabletele elevilor, că mâine-poimâine ne întoarcem la aşa-zisa şcoală online? Sau pentru tichetele pentru copii, propuse de dna Turcan în opoziţie şi tăiate la jumătate de aceeaşi dnă Turcan la guvernare?
Ludovic, când te uiţi la sondaje de acum, să ai grijă să întrebi: ”Ce viteză prinde?” La vale, evident...”, încheie Tudose.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .