29 iunie 2020

Turcan: PNL va apăra cu toată forţa cota unică de impozitare

Gabriel Pecheanu

PSD şi sateliţii sunt praf economic, iar PNL va apăra cu toată forţa cota unică de impozitare, a declarat, luni, prim-vicepreşedintele liberalilor, Raluca Turcan.

Sursă foto: Mediafax

„PNL va apăra cu toată forţa cota unică de impozitare! Cota unică valorizează munca şi sprijină interesele angajaţilor productivi — cine câştigă mai mult plăteşte deja la stat mai mult. Din când în când, PSD se mai gândeşte cum să-i pedepsească şi să-i taxeze suplimentar pe românii care muncesc. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de PSD 2 şi PSD 3, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Ea a acuzat că PSD este „partidul care inventează taxe şi impozite”.

„Se confirmă din nou că PSD este partidul care inventează taxe şi impozite şi care îi pedepseşte pe cei care muncesc şi care aduc plus-valoare în economie. Dar PSD şi sateliţii nu au cum să înţeleagă: sunt praf economic şi toate acţiunile lor din timpul guvernării dovedesc acest lucru”, a conchis prim-vicepreşedintele PNL.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .