03 decembrie 2020

Un deputat a primit vestea de ziua sa - a fost testat pozitiv cu COVID-19

Gabriel Pecheanu

Deputatul USR Iulian Bulai anunţă că miercuri, de ziua sa, a aflat că este testat pozitiv cu COVID-19: „Am ştiut cu toţii mereu că există riscuri, mai ales în campanie, că fiecare ieşire din bula familială vine cu astfel de riscuri. O să votez cu urna mobilă”.

Sursă foto: Mediafax

„Uneori, de ziua ta primeşti şi <cadouri> pe care nu ţi le-ai dori. Un test pozitiv de Covid 19, de exemplu. Am ştiut cu toţii mereu că există riscuri – mai ales în campanie –, că fiecare ieşire din bula familială vine cu astfel de riscuri. Îmi pare rău că n-am putut evita infectarea asta (cu fiecare muşchi îmi pare rău) şi m-am testat tocmai ca să-i pot proteja pe cei din jur. Voi fi în izolare 14 zile. O să votez, însă: cu urna mobilă, la fel ca mulţi alţi români”, transmite Iulian Bulai.

Deputatul le cere prietenilor ca, în loc de urare de bine, să meargă la vot.

„Cu mască, distanţare socială, pixul propriu. Sau cu urna mobilă. Fiindcă, pentru ţară, e cel mai bun medicament. Aproape singurul. Mulţumesc pentru urările primite de ziua mea şi de gândurile bune primite aici pe FB. Aveţi multă grijă de voi şi ai voştri. Multă sănătate tuturor”, conchide Bulai.

Şi liderul USR, Dan Barna, a anunţat recent că este testat pozitiv cu noul coronavirus.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .