13 octombrie 2020

Un lider politic se testează de COVID-19 şi intră iar în izolare

Gabriel Pecheanu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se testează de COVID-19 şi intră în izolare până la aflarea rezultatului, după ce a participat la o întâlnire informală cu mai mulţi reprezentanţi ai partidului care au luat boala.

Sursă foto: Mediafax

Potrivit unor surse politice, Marcel Ciolacu va efectua un test COVID şi va intra în izolare până la aflarea rezultatului.
Aceleaşi surse susţin că liderul PSD a participat la o întâlnire informală în Delta Dunării, la care au participat alţi reprezentanţi ai partidului infectaţi.

Decizia vine după ce preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a infectat cu Covid 19.

Acesta a anunţat pe Facebook că a primit rezultatul testului şi că s-a izolat.

„Chiar dacă v-am obişnuit cu veşti bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului şi, din păcate, mă alătur miilor de români confirmaţi pozitiv de Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă şi conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalţi. Sunt voci care pun la îndoială existenţa virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în faţa inamicului invizibil, cel mai înţelept este să respectăm cu toţii regulile. Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea şi bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece şi peste această etapă”, a scris, pe Facebook, Emil Radu Moldovan.

Marcel Ciolacu a mai intrat în autoizolare la sfârşitul lunii septembrie, după ce s-a întâlnit cu  liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmaţi cu COVID-19. Rezultatul a fost negativ.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .