28 octombrie 2020

Un lider social-democrat recunoaşte: Alegerile parlamentare nu mai pot fi amânate

Gabriel Pecheanu

Alegerile parlamentare vor avea loc, aşa cum a stabilit Guvernul, în data de 6 decembrie, chiar dacă nu acesta este interesul de moment al cetăţenilor, afirmă vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea.

Sursă foto: Mediafax

Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD, consideră că ar fi fost necesar un acord politic între partide, în vederea organizării alegerilor parlamentare în luna martie a anului viitor.​

”Da, din ceea ce pare în acest moment, evident, alegerile parlamentare vor avea loc, aşa cum a stabilit Guvernul, în data de şase decembrie, chiar dacă din punctul meu de vedere, nu ăsta este interesul de moment al României sau interesul de moment al cetăţenilor României”, afirmă la RFI Gabriel Zetea.

Vicepreşedintele PSD spune că alegerile parlamentare nu mai pot fi amânate.

”Având în vedere tergiversările la care această lege a fost supusă şi faptul că acum, pe final de mandat, parlamentarii nu mai ascultă neapărat de partidul care i-a propus în Parlament, vedem parlamentari ai PSD care nu s-au prezentat la muncă, la şedinţele reunite ale conducerii Biroului Camerelor şi în acelaşi timp vedem dreapta unită, PNL, USR, PMP, care nu se prezintă deloc sau parlamentari ai acestor partide nu se prezintă deloc la aceste şedinţe, evident că nu se va mai putea în aceste condiţii amâna procedura procesului de alegeri”, conchide social-democratul.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .