26 octombrie 2020

USR: Gabrielei Firea îi plac funcţiile importante, bănoase şi cu pârghii de putere

Gabriel Pecheanu

Liderii USR o critică pe Gabriela Firea că nu a păstrat mandatul de consilier general, ci preferă să fie senator: „Îi plac funcţiile importante, bănoase şi cu pârghii de putere”.

Sursă foto: Mediafax

„Plângeri penale şi chemări în judecată, scandal după scandal, nenumărate fabulaţii şi victimizări continue. Aşa se pot rezuma atât ultimii patru ani în care Gabriela Firea a fost primar general, cât şi anii în care aceasta a fost senator PSD. De la aşa-zisa demisie din PSD din ianuarie 2014, pe fondul unui scandal în USL, la sceneta opoziţiei faţă de Liviu Dragnea din 2018, de la ameninţările pe care le invoca pe când conducea Comisia Nana la „mâna criminală” şi sârma din 2019”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR.

Liderii Uniunii mai afirmă că Gabriela Firea a folosit constant plângerile penale în încercarea de a-i reduce la tăcere pe cei care au îndrăznit să-i critice deciziile luate ca primar general.

„Acum, în timp ce se ţine cu ghearele de scaunul de edil pierdut, susţine că vrea se bată în continuare pentru bucureşteni. Dacă ar fi vrut cu adevărat asta o putea face şi din postura de consilier general. Dar, nu, Gabrielei Firea îi plac funcţiile importante, bănoase şi cu pârghii de putere. Ce o recomandă pentru un mandat de senator? Faptul că a împânzit Primăria Generală şi companiile municipale înfiinţate ilegal cu oameni apropiaţi cuplului Firea-Pandele? Sau faptul că a cheltuit banii bucureştenilor după bunul plac, inclusiv pentru a-şi face campanie electorală, lăsând un prejudiciu la Primăria Capitalei de aproape 40 de milioane de euro? Ori acele scandaluri cu iz penal gen investiţiile de la Spitalul Gomoiu, tramvaiele turceşti şi cele 5,6 hectare ale Parcului Verdi cumpărate cu peste 50 de milioane de euro?”, transmite USR.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .