04 ianuarie 2022

Vijulie, după ce a fost eliberată de la ANFP: Vă rog să mă ajutaţi să găsesc adopţie pisicilor

Gabriel Pecheanu

Fostul preşedinte al ANFP, Violeta Vijulie (PNL), a lansat un apel pentru adopţia celor două pisici de care a avut grijă cât timp a fost în funcţie: „Mă duc eu să le hrănesc, dar nu au dragoste. Vă rog să mă ajutaţi să le găsesc adopţie”.

Sursă foto: Mediafax

„Aceste 2 pisicuţe frumoase au fost cu mine la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cât am fost preşedinte. Acum le-am luat şi le-am dus într-un birou de-al meu mai vechi în care nu stă nimeni şi e şi foarte mic. Mă duc eu să le hrănesc, dar nu au dragoste acolo. Au nevoie de o casă şi părinţi iubitori. Vă rog să mă ajutaţi să le găsesc adopţie”, scrie pe Facebook Violeta Vijulie.

Ea le face şi o prezentare celor două pisici.

„Unul e băiat, aprox. 5 ani, castrat. Cealaltă e fetiţă, aprox. 1 an, sterilizată. Ambii sunt traumatizaţi pentru că eu i-am luat de pe stradă, i-am dus la doctor, unde i-a făcut bine pt că erau răciţi, apoi i-a sterilizat. La ANFP nu s-au acomodat pentru că trecea prea multă lume prin birou. Iniţial, eu am adus-o la ANFP pe fetiţa lor. Dar m-am gândit că pot să ii salvez şi pe ei, am dus puiul acasă ( unde am strâns deja 4 pisici ) şi am lăsat loc la ANFP pentru aceştia 2 care sunt mama şi tatăl puiului care e la mine acasă alături de alte 3 pisici salvate tot de pe stradă”, încheie Vijulie.

Ea a fost eliberată de premierul Nicolae Ciucă, luni seara, din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .